NaslovnicaVijestiFudbaler proglašen kao zli dečko ima velikodušno srce

Fudbaler proglašen kao zli dečko ima velikodušno srce

Fudbaler proglašen kao zli dečko ima velikodušno srce. Fudbaler Crystal Palacea u medijima često je spominjan u negativnom kontekstu. Wilfried Zahu je u Manchester United doveo Alex Ferguson, a kod Moyesa nije dobio šansu.

Fudbaler proglašen kao zli dečko

Fudbaler koji je kao dijete stigao u Englesku iz Obale Slonovače je imao problema sa zakonom, a njegov rođeni brat je član ulične bande.

Fudbaler Palacea je otkrio da desetinu svojih prihoda daje dobrotvornim organizacijama, u Engleskoj i Obali Slonovače.

“Mama se brine o tome, čim stigne ček, odmah uplati deseti dio ljudima koji su imali manje sreće od nas. Ovo nam pomaže da budemo bolji ljudi”, otkrio je velikodušni Wilfried Zaha.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Dazet Wilfried Armel Zaha (rođen 10 novembra 1992.), znan kao Wilfried Zaha, je profesionalni fudbaler koji igra na poziciji krilnog napadača u Crystal Palace-u.

U prvi tim Crystal Palace-a je napredovao iz njihove akademije 2010. godine. U januaru 2013. prelazi u Manchester United za 10 miliona funti, ali ostaje na posudbi u Crystal Palace-u do kraja sezone, pomažući im da se vrate u Premier ligu. Nakon neuspješne 2013-14 sezone sa Manchester Unitedom, Zaha se vraća u Palace augusta 2014. godine na posudbu do kraja sezone, prije nego su ga otkupili u februaru 2015.

Rođen u Obali Slonovače, Zaha je za Engleski nacionalni tim debitirao 2012 godine.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!