NaslovnicaVijestiGareth Bale izjavio: Neću se pridružiti Manchester Unitedu samo iz jednog razloga

Gareth Bale izjavio: Neću se pridružiti Manchester Unitedu samo iz jednog razloga

Neću se pridružiti Manchester Unitedu samo iz jednog razloga, riječi su Velšanina. Gareth Bale je rekao da se neće pridružiti Manchester Unitedu sve dok je Louis van Gaal trener. Velšanin je već duže vrijeme na meti Crvenih đavola, a ove sedmice se taj interes pojačao, zbog odluke Real Madrida da smijeni Rafu Beniteza.

Neću se pridružiti Manchester Unitedu

Bale je bio u vrlo dobrim odnosima sa Rafom i kada su ga otpustili, Velšanin se zapitao šta bi moglo biti sa njim nakon dolaska novog menadžera Zinedine Zidanea.

Prema izvještajima, United je rekao da će poslati ponude između 75 i 150 miliona funti za Balea.

Međutim, bivši napadač Chelseaja, Tony Cascarino strahuje da bi to moglo upropastiti karijeru Garetha, ukoliko bi se on pridružio ekipi Van Gaal i njegovom restruktivnom stilu igre.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Postoji nekoliko mogućih ishoda za Balea, ali ovo je transfer koji on ne bi trebao napraviti, pod bilo kojim drugim okolnostima, da, ali u ovom slučaju bi samo unazadio svoju karijeru”, rekao je Cascarino za The Times.

“Ne postoji način da bi bivši Tottenhamov krilni igrač mogao napredovati u Van Gaalovom sistemu. Gledajte kako su se talentirani igrači borili pod bivšim trenerom Holandije.”

“Old Trafford je postao groblje za talente. Iskustvo Angela Di Marije je posebno. Ali je na Old Traffordu pod vodstvom Van Gaala bio izgubljena ‘duša’.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!