NaslovnicaVijestiGonzalo Higuain otkrio kako mu je majka spasila život

Gonzalo Higuain otkrio kako mu je majka spasila život

Napadač Juventusa Gonzalo Higuain otkrio je da je imao meningitis kada je bio dječak, te da je brzom reakcijom njegovih roditelja on još uvijek živ.

Gonzalo Higuain otkrio kako mu je majka spasila život

U izjavi za Football Italiju, reprezentativac Argentine je rekao: “Ne sjećam se toga. Majka mi je prije par godina ispričala šta se desilo i zahvalan sam joj što je učinila sve da mi spasi život.”

“Ona i moj otac su reagovali brzo i pobrinuli se da odmah počnem sa liječenjem, i zahvaljujući njima sam još uvijek živ. Mislim da su ljudi koji su imali neke ozbiljne probleme u životu osjećajniji od drugih i mnogo više cijene život.”

Higuain iza sebe ima sjajnu sezonu u dresu Juventusa, u kojem je postigao 24 gola u Seriji A, 5 u Ligi prvaka, te 3 u Kupu Italije.

‘Stara dama’ ima priliku osvojiti tri trofeja ove sezone. Već su osvojili Kup Italije, na pragu su osvajanja Serije A, te igraju u finalu Lige prvaka protiv Higuainovog bivšeg kluba Real Madrida.

Juventus je vodeći dva kola prije kraja u ligi sa 85 bodova, jedan više od drugoplasirane Rome koja ima utakmicu više. Današnjom pobjedom protiv Crotonea kod kuće osvajaju Seriju A čak šestu sezonu zaredom.

[su_bet365__1m_spectacular]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!