NaslovnicaVijestiGOTOVO JE: Ansu Fati će do kraja sezone igrati na posudbi u...

GOTOVO JE: Ansu Fati će do kraja sezone igrati na posudbi u Engleskoj!

Prema izvještaju Fabrizia Romana i španjolskih medija, ANSU FATI ide na posudbu u Brighton sve do kraja sezone. Prema pisanju Marce, ovaj transfer omogućit će mu veću minutažu nego što je trenutno dobiva u Katalonskom velikanu, za kojeg igra kao mlada zvijezda.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


ANSU FATI je vezan ugovorom za Barcelonu sve do završetka sezone 2026./27. godine, a nakon ove trenutne sezone, planira se njegov povratak u klub kako bi se ponovno natjecao za napadačke pozicije. Barcelona je dogovorila posudbu s Brightonom, a ovim sporazumom engleski klub nema opciju otkupa ugovora ovog 20-godišnjeg talenta.

Barcelona je više puta odbila ideju prodaje Fatija. Primjerice, 2020. godine su odbili ponudu od 150 milijuna eura za njega. Također, manje od godinu dana unatrag, pružili su mu novi ugovor. Fatijev ugovor je osiguran klauzulom od milijardu eura, jasno ističući njegovu ključnu ulogu kao igrača na kojeg se klub ozbiljno oslanja u budućnosti.

Fati je prvi puta zaigrao za Barcelonu tijekom sezone 2019./20. i njegov je uzlet bio iznimno brz. No, snažna konkurencija je ograničila njegovu ulogu u tekućoj sezoni, potičući ga da potraži veću priliku u engleskom klubu. Ukupno, Fati je skupio 112 utakmica za Barcu, u kojima je postigao 29 golova i ostvario 10 asistencija. U ovoj sezoni, dobio je priliku za svega 47 minuta igre tijekom tri odigrane utakmice.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!