NaslovnicaVijestiGOTOVO JE: Brazilac je igrač Liverpoola

GOTOVO JE: Brazilac je igrač Liverpoola

Brazilac je igrač Liverpoola. Bivši igrač Milana, Alexadre Pato je povezan sa nizom vrhunskih klubova iz Premier lige , a i njegov sadašnji klub Corinthians očajnički pokušava da ga proda jer ne mogu da mu plaćaju platu.

Brazilac je igrač Liverpoola

Prema pisanju engleskih medija, Liverpool je uspio da dogovori sve uslove sa Brazilcem i na korak je prelaska na Anfield.

Igrač tvrdi da je imao velike ponude iz Kine, ali da je prihvatio razgovore i da prelazi Anfield.

Naknada će biti oko 11 miliona funti da bi Pato prešao na Anfield i zaigrao sam zemljacima Coutinhom i Firminom.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Jurgen Klopp se nada da će Pato biti u formi koju je imao i u AC Milanu kada je igrao nevjerovatno, između 2007. i 2013. godine.

Sada samo ostaje da služena stranica potvrdi transfer Brazilca u Liverpool. Izvještaji govore da je to već sve dogovoreno i da je Pato igrač Liverpoola.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!