NaslovnicaVijestiHenry: Martial je nevjerovatno miran!

Henry: Martial je nevjerovatno miran!

Anthony Martial se pokazao kao odličnim pojačanjem koje je Manchester United doveo u svoje redove. Mnogi nogometni zaljubljenici su Martiala uspoređivali sa legendardnim napadačem Arsenala. Naravno, u pitanju je Thierry Henry.

Martial je nevjerovatno miran

Henry je za talkSPORT izjavio kako je mladi Anthony Martial nevjerovatano miran na terenu.

“Kod njega volim što je veoma miran na terenu. Čini se kao da ga ne zanima šta ljude pričaju, šta očekuju od njega i gdje je igrao”, rekao je Henry pa nastavio:

“Kada je stigao u United, Martial je svoj prvi gol zabio kao klasičan napadač. Van Gaal ga je sada pomjerio lijevo i je li se on požalio na tu odliku? Nije. Nastavio je igrati jako.”

“Također, mislim da je on bio jedan od najboljih igrača u dresu Unitedu na utakmici protiv Manchester Citya.”

“Volim kako je miran. Kada izađe pred gol sam izgleda tako mirno i staloženo kao napadač koji igra već pet ili šest godina.”

“Veoma je brz, lako dribla u bilo koju stranu. On uvijek glavu drži podignutu i izgleda mirno, to je stvar kojoj se veoma divim kod njega”, završio je Henry.

Bet365 Giveaway
Martial je nevjerovatno miran
[excerptlist num=3 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!