NaslovnicaVijestiHiguain: "Htio je da budem kao Messi ili Ronaldo, za njega sam...

Higuain: “Htio je da budem kao Messi ili Ronaldo, za njega sam bio lijen”

U posljednjem vikendu u talijanskoj Serie A, Juventus je u derbiju kola savladao Napoli sa 1-0, a jedini pogodak za Juventus postigao je Gonzalo Higuain, inače i bivši igrač Napolija. Navijači Napolija još nisu zaboravili takvu odluku Higuaina, a argentinski nogometaš je rekao da je to za njega bila teška odluka, ali da je sretan i ponosan jer je sa Juventusom igrao finale Lige prvaka.

Također, argentinski internacionalac rekao je da su ga sjajno prihvatili u svlačionici Juventusa nakon dolaska u torinski klub, ali je svjestan kako u nogometu također postoje zlonamjerne kritike.

“Osjećam se dijelom momčadi. Nakon pobjede u Udinama (6:2) u kojoj nisam postigao gol, Buffon mi je rekao kako sam odraz Juventusovog momčadskog duha te da će tražiti od Allegrija da pokaže svim igračima kako se bori za momčad. Ako ne igram dobro, suigrači će me kritizirati, ne zbog toga da se osjećam loše, nego zbog toga da podignem razinu svoje igre te da ispravim pogreške.”

DA LI JE RONALDO OTIŠAO PREDALEKO: Cristiano je sa ovom izjavom pao u očima mnogih

Ricardo Kaka na najbolji mogući način objasnio razliku između Ronalda i Messija

Evo šta je Zidane odgovorio na pitanje da li je Ronaldo bolji igrač nego što je on bio

Argentinac je komentarisao odnos sa bivšim trenerom u Napoliju, Maurizijem Sarrijem koji je za Higuaina govorio da je lijen i od njega očekivao da zabija pogotka kao što to rade nogometaš Barçe Leo Messi i zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo.

“Rekao mi je da sam lijen. Htio je da zabijam poput Messija i Ronalda, iako sam zabio 36 golova.”

Za kraj, Higuain je talijanskim novinarima otkrio koji nogometaš mu je idol te što smatra svojom prednošću.

“Prije no što dobijem loptu, znam što ću s njom napraviti. U nogometu su najbitnije sekunde u kojima najčešće nemate loptu u nogama. Moj idol je brazilski Ronaldo, a ako ne volite njega onda nemate pojma o nogometu!”


Uz najave utakmica utakmica na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najnovije sportske vijesti. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!