NaslovnicaVijestiIbrahimović šokirao javnost izjavom o svojoj budućnosti

Ibrahimović šokirao javnost izjavom o svojoj budućnosti

Ibrahimović šokirao javnost izjavom o svojoj budućnosti. 34-godišnjak je ranije potvrdio svoje zanimanje u Premier ligu, ali bi njegov sljedeći korak mogao biti onaj koji nitko nije očekivao kako ga on još naziva ‘dan D’.

Ibrahimović šokirao

Zlatan Ibrahimović je rekao da bi mogao otići u ljetnim mjesecima, kada njegov ugovor sa PSG-om istekne.

34-godišnji Šveđanin je bio predmet velikih špekulacija oko njegovog odlaska iz Francuske, koje će se očigledno dogoditi, s klubovima širom svijeta zainteresovanih za njega kao slobodnog igrača.

Međutim, napadač, koji je u toku svoje najbolje sezone ikada, je proizveo veliko razočarenje i negodovanje kod svojih fanova.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Sve bi se moglo dogoditi sljedećeg ljeta…možda ću se povući”, rekao je za TV4.

“Nitko nije pomislio na tu mogućnost. Ja bi radije da odem na vrhuncu.”

Ibrahimović je ranije potvrdio da je došao interes iz Engleske, gdje je West Ham potvrdio da želi napraviti jedan atraktivan transfer potez za napadača, ali je rekao da možda čak ode i prije nego što se napravi bilo kakva odluka.

“Kad su sve karte na stolu, ja ću vidjeti u kojem smijeru želim ići”, rekao je Ibrahimović.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!