NaslovnicaVijestiIgrač Manchester Uniteda odlazi u Manchester City?

Igrač Manchester Uniteda odlazi u Manchester City?

Igrač Manchester Uniteda odlazi u Manchester City?. Michael Carrick je posljednjih deset godina proveo u Manchester Unitedu, ali, otkako je Jose Mourinho došao na Old Trafford ovog ljeta, veznjak se bori za minutažu.

Igrač Manchester Uniteda

Ali, to nije njegov nedostatak utjecaja, kako je pokazao i njegov nastup protiv turskog Fenerbahcea u Europskoj ligi.

Unitedova udobna pobjeda od 4-1 i Carrickov rijedak početak utakmice je prisilio portugalskog stručnjaka da ga uzme u obzir za Crvene vragove protiv Chelseaja u nedelju.

Bilo je to prije samo četiri mjeseca, kada je 35-godišnjak izrazio svoje oduševljenje sa potpisivanjem novog jednogodišnjeg ugovora na Old Traffordu, ali sigurno je bilo više testiranja u početku ove sezone, nego što je to bila praksa u posljednjih nekoliko godina.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Mournho preferira Marouane Fellainija umjesto Carricka ove sezone. Međutim, govoreći na ITV-u u četvrtak navečer, bivši Tottenhamov šef Tim Sherwood je otišao toliko daleko da je tvrdio da će Unitedovi lokalni rivali, Manchester City, pokušati napraviti šokantni transfer u siječnju.

Brazilski duo Fernando i Fernandinho su bili prvi izbor Pep Guardiole u veznom redu, ali Sherwood vjeruje kako bi Carrick odrađivao bolji posao u veznom redu i predstavljao bi neku vrstu posljednjeg igrača, kojeg je Španjolac imao na raspolaganju tijekom svog vremena u Bayernu i Barceloni.

“Michael Carrick igra u svakom premierligaškom timu. Prvo ime na listi u timu po mom mišljenju”, rekao je Sherwood.

[su_euro_soccer_bonus]

“Manchester City vapi za Michael Carrickom. Oni igraju sa Fernandom ili Fernandinhom na toj poziciji, oni su dobri u onome što rade, ali oni ne mogu učiniti ono što on može.”

“Oni ne mogu povezati igru kao Michael Carrick.”

“Kada je Pep Guardiola bio u Barceloni imao je Sergio Busquetsa, a u Bayernu Xabi Alonsa. Michael Carrick je replika ova dva igrača.”

“Ako ga United ne bude želio stavljati češće u prvu postavu, Manchester City će ga sigurno kupiti u siječnju.”

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!