NaslovnicaVijestiIsco: "Nismo samo ja i James krivi za loše rezultate"

Isco: “Nismo samo ja i James krivi za loše rezultate”

Real Madrid ove sezone baš ne blista, a mnogi su kao glavne krivce zbog loših rezultata našli u Iscu i Jamesu Rodriquezu, no igrač madridskog tima, Isco kaže da oni nisu jedini krivci za takve rezultate.

Isco

“Sezona je teška, ali mislim da ja i James nismo jedini krivci za sve ovo što se dešava u Realu. Nakon utakmice protiv Las Palmasa bio sam ljut na sebe, pa je zato reakcija bila onakva, ali mislim da nisam prvi igrač koji je to učionio”, rekao je Isco, a prenose španski mediji.

Upravo zbog ovakvog stanja u Madridu, mnogi mediji Isca povezuju sa raznim klubovima – od Arsenala, Juventusa pa do klubova u španskoj Primeri, ali kako on kaže od toga neće biti ništa.

“Ja sam srećan u Madridu, i želim da odradim još dvije godine ugovora koje imam.”, rekao je bivši fudbaler Valencije i Malage.

Reala u subotu očekuje velika utakmica – ‘El Clasico’ protiv Barcelone na Camp Nouu, a Isco obećava da će tako biti u najboljem stanju.

“Moramo popraviti lošu sliku iz utakmice protiv Barcelone na Santiago Bernabeuu. Bit ću u najbojem izdanju za ‘El Clasico’, daću sve od sebe”, riječi su igrača Reala, a prenose španski mediji.

Isco je karijeru počeo u školi Valencije, a 2009. godine debituje za prvi tim ‘Šišmiša’. U Valenciji se zadržao dvije godine kada je prešao u Malagu, a sa Malagom je imao jednu sjajnu sezonu kada je na sebe privukao sve europske velikane, to je sezona kada je sa Malagom nastupao u najelitnijem europskom takmičenju. Prvog jula 2013. godine prelazi u madridski tim za 30 miliona eura.

Što se tiče Jamesa Rodrigueza, on je na sebe skrenuo pažnju svakako na Svjetskom prvenstvu u Brazilu prije dvije godine, te je nakon tog prvenstva uslijedio transfer iz Monaca, a visina odštete iznosila je čak 80 miliona eura.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!