NaslovnicaVijestiJames Rodriguez ostaje u Real Madridu

James Rodriguez ostaje u Real Madridu

James Rodriguez ostaje u Real Madridu, prema riječima njegovog agenta Jorgea Mendesa, uprkos spekulacijama da će Kolumbijac u zimskom prelaznom roku otići iz Madrida.

ostaje

“James neće napustiti Real u siječnju i to je sve što vam mogu reći u ovom trenutku”, rekao je Mendes za španjolski As.

Rodriguez je prošlog tjedna rekao da bi mogao napustiti klub zbog male minutaže kod trenera Zinedinea Zidana.

Kolumbijac je poslije pobjede nad Kashimom i osvajanja trofeja klupskog prvaka svijeta u Japanu, rekao da nije zadovoljan minutažom i da će razmotriti svoju budućnost.

Svojom izjavom naljutio je i kapetana Sergija Ramosa, koji je rekao da je Rodriguez izabrao pogrešan dan da iskaže nezadovoljstvo.

Rodriguez, koji je u Real došao iz Monaca, a poslije odličnih igara na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014, postupno je, od dolaska Zinedinea Zidana na mjesto trenera u siječnju, gubio mjesto u postavi Reala. U Europu je stigao 2010. iz argentinskog Banfielda u Porto, gdje je nastupa od 2010. do 2013. godine.

Reprezentativac Kolumbije je navodno na meti PSG-a, Intera i Arsenala.

Talijanski prvak Juventus je pokazao interes za dovođenje 25-godišnjeg nogometaša u zimskom prijelaznom roku, ali on ipak ostaje u Madridu.

Rodriguez je 2014. godine došao u Real i tada je s klubom potpisao šestogodišnji ugovor.

Real Madridu je nedavno umanjena kazna dovođenja igrača, pa tako kraljevski klub samo ove zime neće moći kupuje igrače.

Real Madrid sledeću utakmicu igra 7. siječnja naredne godine, protiv Granade na Santiago Bernabeu. Klub iz Madrida godinu je okončao na prvom mjestu, sa tri boda više od Barcelona, te utakmicom manje.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!