NaslovnicaVijestiJamie Carragher: Jurgen Klopp mora potpisati Marco Reusa

Jamie Carragher: Jurgen Klopp mora potpisati Marco Reusa

Jurgen Klopp mora potpisati Marco Reusa. Jamie Carragher je rekao Jurgen Kloppu da mu je u Liverpoolu potrebno nekoliko talenata svjetske klase. Liverpoolova legenda ima savršenog igrača na umu, igrača kojeg Klopp prilično dobro poznaje.

Jurgen Klopp mora potpisati Marco Reusa

“Ima mnogo talentovanih igrača u timu, ali ono što nedostaje su igrači svjetske klase”, rekao je Carragher za njemački magazin Bild.

Klopp je velika vijest u svojoj domovini i njemačke štampe željno prate njegovu Anfield avanturu.

48-godišnjak je i dalje poštovana figura u bivšem klubu Borussiji Dortmund i Liverpoolovi navijačima je brzo prirastao srcu.

Carragher je u šali rekao: “Svi ljudi u gradu ga vole! Klopp je predstavio Liverpoolove navijače kao ‘normalne’ po svom dolasku u oktobru, ali Carragher misli da je također vrlo skroman.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“U ovom trenutku on je naš pravi ‘Special One’,” dodao je Carragher.

“On je nevjerovatan menadžer i ima velike planove sa Liverpoolom. Sve što mu nedostaje su dva ili tri igrača svjetske klase i mislim da bi mogao tada uraditi velike stvari sa Redsima.”

“U Borussiji Dortmund su ga svi voljeli, navijači, igrači pa i osoblje sa kojim je radio. Uvijek je pozitivan i nasmijan, a to je ono što sada Liverpoolu treba.”

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!