NaslovnicaVijestiJoš jedan Galacticos vraća se u Real Madrid

Još jedan Galacticos vraća se u Real Madrid

Zinedine Zidane opčinio je Real Madrid kao novi trener, Kraljevi su postigli 10 pogodaka u prve dvije utakmice otkada je Zidane na klupi momčadi, a sada su se u klub počeli vraćati i suigrači iz ere Galacticosa. Još jedan Galacticos odlučio se vratiti na mjesto sreće…

OIR_resizer

Prvo je Roberto Carlos potvrdio kako će se vratiti u klub dok ga vodi Zinedine Zidane, a sada će se na mjesto sreće vratiti i legendarni Raul.

U 16 godina koliko je bio u Real Madridu, Raul je upisao 741 nastup te je pritom uspio postići 323 pogotka. 2010. godine napustio je klub i otišao u Schalke, a sada radi kao savjetnik La Lige u Sjedinjenim Američkim Državama, no sada je potvrdio kako će se vratiti kući.

“Svaka uloga u nogometu je bitna, čak i ona predsjednika. Ako ste imali uspješnu karijeru kao igrač, ne znači da ćete biti i dobar trener. Moram se pripremiti”, rekao je Raul u razgovoru za El Larguero.

“Real Madrid mi je uvijek pružao vrata raširenima i u dobrim sam odnosima s predsjednikom.”

Što još čekaju Luis Figo i Ronaldo? 1. veljače zatvara se prijelazni rok, pa zašto se ne bi do tada legendarni igrači Kraljeva vratili u Madrid, ali ovaj puta kao treneri.

[su_bet365_200_bonus_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!