NaslovnicaVijestiJose Mourinho otkrio kada se Ibrahimović vraća na teren

Jose Mourinho otkrio kada se Ibrahimović vraća na teren

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho danas je potvrdio kako očekuje povratak Zlatana Ibrahimovića na teren krajem ove, te početkom sljedeće godine, nakon povrede zbog koje ne igra već nekoliko mjeseci.

Jose Mourinho otkrio kada se Ibrahimović vraća na teren

Legendarni 35-godišnjak se vratio u tim Crvenih vragova, nakon što mu je na početku ljetnog prelaznog roka istekao ugovor nakon sjajne prve sezone u klubu.

Čelnici engleskog velikana su kao njegovu zamjenu doveli napadača Evertona i belgijske reprezentacije za čak 85 miliona eura.

Uprkos tome što je dobio veliku konkurenciju, Ibrahimović je odlučio prihvatiti novi jednogodišnji ugovor kluba sa Old Trafforda, a Mourinho je danas otkrio kada očekuje da će Šveđanin ponovo zaigrati.

[su_no1forfootball]

“Zlatan je tu. Radi sa nama naporno, međutim neće zaigrati još u idućih nekoliko tjedana.”

“Neka uzme vremena koliko mu je potrebno i ponovo će zaigrati kad bude pravi trenutak. Vjerujem li da će se vratiti do kraja godine? Da, vjerujem.”

Uprkos toj povredi zbog koje je propustio kraj prošle sezone, Ibrahimović je istu završio kao najbolji strijelac Manchester Uniteda. Ukupno je odigrao 46 utakmica u svim takmičenjima, postigao 28 golova i upisao deset asistencija.

[su_bonus]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!