NaslovnicaVijestiJurgen Klopp bijesan nakon poraza od Villarreala u Ligi Europe

Jurgen Klopp bijesan nakon poraza od Villarreala u Ligi Europe

Liverpool kojeg sa klupe predovdi Jurgen Klopp poražen je u prvom meču polufinala Lige Europe od Villarreala na El Madrigalu sa 1-0. Liverpool je primio gol na samom kraju utakmice, u 92. minuti kada je Adriano pogodio na asistenciju Suareza. Ovom pogotku prethodila je loša reakcija odbrane Redsa koja je dosta kasnila.

Jurgen Klopp

Trener Liverpoola, Jurgen Klopp nakon utakmice bio je vidno nezadovoljan ponajviše zbog neozbiljno primljenog pogotka i to pred sam kraj meča. Na press konferenciji nakon utakmice imao je reći dosta toga.

“Ljutit sam, ne mogu nikako prihvatiti primljeni pogodak u sudačkoj nadoknadi. Pomalo je neozbiljno primiti gol iz kontranapada u posljednjim sekundama dvoboja. Ali, dobro, to je tek prva utakmica. A sada oni moraju doći na Anfield, mi znamo koliko smo moćni pred svojim navijačima. Imali smo dobrih trenutaka, branili se prilično dobro. Ništa još nije gotovo” poručio je nakon utakmice Jürgen Klopp, pa nastavio:

“Da smo imali dovoljno igrača pred našim vratima ovo se ne bi dogodilo. No, pali smo nakon jedne duge lopte koja je preletjela Kolo Tourea. Iskreno, ne znam gdje je u toj situaciji bio Alberto Moreno, a to je bila jedina veća pogreška moje momčadi u ovom dvoboju. I oni su odmah zabili. Ali, svi vjerujemo u finale. Na Anfieldu će se igrati sasvim drugačija utakmica.”

Jedan od najvećih krivaca za primljeni gol na samom kraju meča je defanzivac ‘Redsa’, Kolo Toure koji je nakon utakmice rekao da nakon ovoga moraju biti pozitivni te se spremniti za revanš utakmicu.

“Bilo je to odlično dodavanje koje smo mi u finišu utakmice morali bolje braniti. No, sada moramo biti pozitivni, spremiti se za uzvratni dvoboj” poručuje tragičar susreta Kolo Toure, pa nastavlja:

[su_sportingbet]

“Imali smo svojih prigoda, vjerujem da ćemo na Anfieldu biti precizniji. I protiv Borussije Dortmund smo pokazali kako nas se nikada ne smije otpisati. Znamo da možemo do finala, samo moramo svi zajedno vjerovati u takav ishod. Moramo izvući pouke iz ove utakmice, pa u uzravtu zaigrati kao protiv Borussije Dortmund.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!