NaslovnicaVijestiJuventus stvara napadački tandem iz snova!

Juventus stvara napadački tandem iz snova!

Agent urugvajskog fudbaler Edinsona Cavanija priznao je da bi njegov klijent mogao da se vrati u Seriju A. Nekadašnji napadač Napolija povezivan je sa Bianconerima već neko vrijeme, a njegov brat, koji je ujedno i njegov agent, Fernando Guglielmone je u izjavama za medije podgrijao špekulacije.

Juventus stvara napadački tandem iz snova!

“Čuo sam mnogo stvari o odnosu između mog brata i Ibrahimovića, neke ipak nisu istina. Edinson ima puno poštovanja, on samo kaže da bi više volio da igra kao centralni napadač, ali njegova budućnost neće zavisiti od toga”, izjavio je Guglielmone.

“Da li bi eventualno osvajanje Lige prvaka njega odvelo iz Pariza? Moguće je, ali svakako nije i sigurno. Ipak, definitnvno nisam iznenađen time što su najveći evropski klubovi zainteresovani za mog brata.”

“Prelazak u Torino? Sve je moguće u fudbalu. Oni su prestižan klub sa sjajnom istorijom i fanatstičnim trenutnim timom. Za tri mjeseca sve može da se promijeni. Edinson bi mogao da ostane u PSG-u, koji ima jedan ambiciozan projekat, ali bi isto tako mogao da promijeni sredinu”, dodao je Guglielmone.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Na pitanje za kojeg trenera bi volio da njegov brat igra, Mourinha, Allegrija ili Contea, Guglielmone je rekao: “To su svakako tri velika trenerska imena, ali bi zbog Edija odabrao napadački stil Contea i Allegrija.”

Jedno je sigurno, ukoliko se Cavani odluči da pređe u Juventus, u “staroj dami” ćemo imati jedan pakleno dobar napadački tandem, Dybala – Cavani.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!