NaslovnicaVijestiKlopp protiv Crystal Palacea ide po produženje niza bez poraza

Klopp protiv Crystal Palacea ide po produženje niza bez poraza

Već šest utakmica bio je Jurgen Klopp na klupi Liverpoola i još uvijek nije doživio poraz. Po produženje tog niza ide već danas i to protiv Crystal Palacea.

OIR_resizer

Forma

Nakon što je na Brendana Rodgersa na klupi Liverpoola zamijenio Jurgen Klopp, momčad još nije osjetila kako je to izgubiti. Njegova momčad pobijedila je u prošle tri utakmice, a Liverpool nije poražen već 12 utakmica.

Liverpool je izgubio samo jednom ove sezone. U petom kolu sa 3-1 u gostima su poraženi od Manchester Uniteda.

Crystal Palace, s druge strane, u sličnoj je situaciji kao i Liverpool na ljestvici. Unatoč tome što su sezonu otvorili sa tri pobjede u četiri kola, Palace je bez još od početka listopada.

Između ostaloga, izgubili su tri od posljednje četiri gostujuće utakmice. Pobijedili su Watford, a gubili su od Spursa, Leicestera i Manchester Citya.


Izostanci

Liverpool ponovno ima dugu listu ozlijeđenih igrača, a ovo je tek druga Kloppova domaća ligaška utakmica. Nijemac ne može računati na kapetana Jordana Hendersona, kao ni na Daniela Sturridgea, Dannya Ingsa, Jordana Rossistera i Joea Gomeza.

Momčad Alana Pardewa prolazi kroz napadačku krizu. Pardew danas ne može računati na Marouane Chamakha i Connora Wickhama.

Međusobni susreti

U protekle dvije međusobne utakmice, oba puta pobjeđivala je gostujuća momčad. Na domaćem terenu, Liverpool se sa Crystal Palaceom sastao 19 puta, a 13 puta su odnijeli pobjedu, dok je Palace te sreće bio samo tri puta.

Najbolje oklade

Lucasu Leivi i Jamesu Milneru žuti kartoni više nisu strani – zajedno su ih dobili već devet, a napravili su i čak 52 prekršaja. Yohan Cabaye čak četiri puta ove sezone dobio je žuti karton, a sudac Neil Swarbrick u posljednje dvije utakmice podijelio je ukupno 12 žutih kartona.

William Hill nudi odličan 2,20 koeficijent da će na utakmici biti više od četiri žuta kartona.

Screenshot_2

Liverpool prosječno po utakmici dobija 2,27 žutih kartona. Bet365 nudi 1,66 koeficijent da će danas dobiti dva ili više žutih kartona.

Screenshot_3

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!