NaslovnicaVijestiKlopp bijesan zbog suđenja u derbiju protiv Cityja: Što ste jeli za...

Klopp bijesan zbog suđenja u derbiju protiv Cityja: Što ste jeli za ručak u VAR sobi?

Trener Liverpoola Jurgen Klopp istaknuo je kako nije zadovoljan suđenjem nakon utakmice u kojoj su njegovi Redsi u derbiju Premiershipa odigrali 1:1 s Manchester Cityjem. Klopp smatra da je njegova momčad oštećena za očiti penal kada je Jeremy Doku udario Alexa Mac Allistera unutar svog šesnaesterca.

“Ne znam o čemu razmišlja čovjek u VAR sobi. Što ste jeli za ručak kada mislite da nije penal. Nisam ljut, ali to je bila očita situacija”, rekao je Klopp.

Unatoč tome, Nijemac je zadovoljan igrom svoje momčadi unatoč remiju koji je omogućio Arsenalu da zauzme vrh tabele. “Odigrali smo najboljih 53 minuta protiv Manchester Cityja ikada. Dokazali smo sebi da možemo i idemo dalje”, poručio je Klopp.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!