NaslovnicaVijestiLeicester pronašao napadača koji će pomoći da se smanji pritisak sa Jamie...

Leicester pronašao napadača koji će pomoći da se smanji pritisak sa Jamie Vardyja

Leicester pronašao napadača koji će pomoći da se smanji pritisak sa Jamie Vardyja. Claudio Ranieri je veliki poštovalac 23-godišnjeg napadača i želi da ga dovede da bi malo smanjio pritisak sa Vardyja u drugoj polusezoni.

Leicester pronašao napadača koji će pomoći da se smanji pritisak

Leicesterov trener Claudio Ranieri želi da potpiše napdača Porta Vincent Aboubakara. Italijanski trener mnogo cijeni ovog 23-godišnjeg napadača i želi ga vidjeti u svojim redovima u ovom prijelaznom roku.

Vardy je senzacionalan ove sezone sa 15 golova koji su pomogli Lisicama da dođu do drugog mjesta na tabeli Premiershipa.

Ali, 28-godišnjak će propustiti Leicesterov FA Kup susret sa Tottenhamom sljedeće sedmice pošto je imao manju operaciju prepona.

Ranieri želi dovesti pomoć za svog najboljeg napadača i vjeruje da bi Kamerunac, Aboubakar mogao biti idealan.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Trener Hull Cityja, Steve Bruce je bio vrlo blizu potpisivanja ovog igrača u augustu 2014. godine prije nego što je prešao u Porto. Postigao je devet golova u 20 nastupa ove sezone.

Među tim golova su bila tri u Ligi prvaka, dva protiv Dynamo Kieva i jedan protiv Maccabi Tel-Aviva.

Aboubakar je također postigao 17 golova za francuski klub Loriend u Ligi 1, prije nego što je prešao u Portugal.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!