NaslovnicaVijestiLiverpool nudi 11 miliona funti za Brazilca

Liverpool nudi 11 miliona funti za Brazilca

Liverpool nudi 11 miliona funti za Brazilca. Alexandre Pato se vratio na radar Liverpoola, pišu izvještaji u Italiji. Pato, koji je igrao za Milan do 2012. godine, je na otvoren za prelazak u Europu ovog mjeseca, sa Corinthinasom koji ga očajnički želi prodati.

Liverpool nudi 11 miliona funti za Brazilca

Poslali su ga na posudbu gradskom rivalu Sao Paolu, jer nisu mogli priuštiti njegovu platu, ali sada žele da on ode za stalno.

Pato je otvoren za prelazak u Englesku i zainteresovanost za njega je velika.

On je čak primijećen na Stamford Bridge-u na jednoj od utakmica Chelseaja i tokom posjete je obavio razgovore sa novinarima.

Chelsea, Manchester united, Tottenham, pa čak i West Ham su povezani sa Brazilcom, ali prema talijanskom portalu TuttoMercatoWeb je naveo da je Liverpool spreman da plati čak 11 miliona funti.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Jurgen Klopp je oduševljen sa Brazilcom i želi da ga dovede u januaru, nakon teške polusezone na Anfieldu.

Liverpool ima mnogo problema sa povredama, tako da bi im ovo pojačanje dobro došlo.

“Rečeno mi je da je Chelsea zainteresovan za moje usluge još kada je i Milan htio da me dovede, ali moj san je bio da igram sa Ronaldom. I taj san mi se ostvario igrao sam sa Ronaldom i Maldinijem.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!