NaslovnicaVijestiLukaku otkrio šta mu je Ibrahimović rekao prije nego što je preuzeo...

Lukaku otkrio šta mu je Ibrahimović rekao prije nego što je preuzeo njegovu devetku u Unitedu

Novo pojačanje Manchester Uniteda Romelu Lukaku odlično se uklopio u novi tim, u koji je ovog ljeta stigao iz Evertona za 85 miliona eura. Belgijski reprezentativac je postigao pet golova u pet nastupa za ‘Crvene vragove’ ove sezone.

Lukaku otkrio šta mu je Ibrahimović rekao

24-godišnjak je stigao kao zamjena za Zlatana Ibrahimovića, čija budućnost na Old Traffordu još uvijek nije bila poznata. Kako otkriva, Lukaku je pozvao legendarnog napadača i upitao ga o preuzimanju njegovog broja devet na dresu.

“Da, zvao sam ga kako bih ga upitao za broj dresa. Nisam mu htio direktno reći da želim njegov broj devet”, rekao je Romelu za engleski The Mirror.

[su_watch_live_football]

“Međutim, nazvao sam ga i upitao koji broj dresa planira uzeti i on mi je rekao da mogu uzeti broj devet, a da će on uzeti broj deset. Poželio sam mu brz oporavak i povratak na teren.”

Datum povratka na teren bivšeg švedskog reprezentativca još uvijek nije poznat, ali je Mourinho otkrio kako se to neće desiti u skorijoj budućnosti.

“On mora biti strpljiv. Potreban nam je, ali moramo biti strpljivi. Znam da je njegova želja da se što prije vrati, ali mora ići korak po korak.”

Saznajte bitne informacije prvi!

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!