NaslovnicaVijesti291 utakmica 191 gol: Manchester United ovog ljeta ima šansu da dovede...

291 utakmica 191 gol: Manchester United ovog ljeta ima šansu da dovede jednog od najboljih napadača na svijetu!

Manchester Unitedu će se ponuditi prilika da na ljeto potpiše Edinsona Cavanija, ali rečeno je da napadač PSG-a neće otići ovog mjeseca, prema izvještajima.

291 utakmica

Cavani bio je jedan od najplodnijih napadača na svijetu u proteklom desetljeću, postigavši ​​198 golova u 291 nastup PSG-a.

Iako je pomogao francuskom klubu da osvoji pet od posljednjih šest naslova u domaćoj ligi, izgleda da će Cavani otići na kraju sezone i mogao bi biti otići kao slobodan igrač.

United je povezan s transferom za 32-godišnjaka, s tim da je Ole Gunnar Solskjaer želio pojačati svoje napadačke mogućnosti, ali Cavani vjerojatno neće otići tijekom prijelaznog roka u siječnju.

Umjesto toga, Manchester Evening News kaže da će Cavani biti ponuđen Unitedu na ljeto, a izvori bliski napadaču Old Trafford navodno vide kao “moguće” odredište.

Chelsea i Tottenham su također postali potencijalni kupci za Cavani, ali Manchester United je glavni favorit za dovođenja igrača kojeg prate još od 2014. godine.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!