NaslovnicaVijestiMarquinhos priznao da bi mogao napustiti PSG uskoro

Marquinhos priznao da bi mogao napustiti PSG uskoro

Defanzivac Paris Saint Germaina Maruquinhos izjavio je da je svjestan interesa Barcelone i da će preispitati svoju situaciju na kraju sezone te donijeti odluku o nastavku svoje karijere.

Marquinhos priznao da bi mogao napustiti PSG uskoro

21-godišnjak se ove sezone borio sa svojim sunarodnjacima Thiagom Silvom i Davidom Luizom za mjesto u prvoj postavi “Parižana”, nakon što je u svim natjecanjima bio treća opcija.

Igračev brat, ujedno i agent, sastao se sa nedavno sa predstavnicima katalonskog kluba kako bi razmotrio svoj prelazak na Camp Nou, nakon što su iz Barcelone jasno dali do znanja da je Brazilac njihova glavna meta.

“Moja budućnost je u Parizu? U ovom trenutku da, ali govorim samo o sadašnjosti”, rekao je Marquinhos za Le Parisien.

“Za sada, ja sam u PSG-u. Svi znaju da se odluke o nastavku donose na kraju sezone. Razgovarat ćemo o toj temi sa klubom i vidjeti što dalje.”

“Upravo sada, pokušavam biti što profesionalniji. Pokušavam raditi naporno kako bih izborio svoje mjesto u timu i svoje minute. Vidjet ćemo kako će sezona završiti. Nakon toga, donijet ću odluku što dalje.”

Marquinhos je ove sezone u dresu novog-starog francuskog prvaka upisao ukupno 31 nastup u svim takmičenjima.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!