Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Mauro Icardi u detalje objasnio kako je ‘ukrao’ djevojku Maxiju Lopezu

Kada se spomene ime Maura Icardija (23) malo tko govori o njegovim nevjerojatnim nogometnim sposobnostima. Prva misao je kod većine ljudi ista – krađa žene najboljem prijatelju.

icardi-wanda-nara

Poznato je da je Icardi ukrao ženu Maxiju Lopezu i to ni ne pokušava sakriti. Nije mu bilo dovoljno što je prisvojio Maxijevu djecu kao svoju, što je istetovirao njihova imena, što kada god može provocira nekada dobrog drugara, već je u svojoj autobiografiji “Sempre avanti” (‘Uvijek ispred’) otkrio i kako se sve to dogodilo i kako je preoteo Wandu Naru.

“Sve je krenulo dan prije nego što smo krenuli na turneju u Ameriku kada mi je Wanda poslala poruku. Bio sam iznenađen, jer sam uglavnom pričao sa Maxijem. Pitala me mogu li joj kupim novi iPad tamo, jer se još uvijek nije prodavao u Italiji. Ta epizoda me je natjerala na razmišljanje, da li zaista hoće tablet ili je to samo izgovor da priča sa mnom?”, počeo je Icardi

Po povratku u Italiju su ponovo pričali i vidjeli se.

“Kada sam se vratio u Milan, jedna od prvih stvari koju sam uradio je sastanak s Wandom. Taj iPad je bio savršen izgovor. Dopisivali smo se više puta, a stvari su postajale sve slobodnije.”

Potom je došlo do zajedničkog odmora na brodu koji je ujedno značio i kraj braka sa Lopezom.

“Poslala mi je poruku “Mauro, Maxi i ja idemo na brod s Gonzalom Bergesijom i njegovom ženom na Liparska otoka (skupina otoka u južnoj Italiji), zašto ne bi pošao s nama?” Naravno da sam to želio. Dok sam bio sam na drugom katu broda, ležao sam na kauču i slušao muziku i Wanda se odjednom pojavila. Sjela je pored mene bez imalo stida. Tada sam znao da se njezina veza s Maxijem završila.”, objasnio je Icardi, a samo par mjeseci kasnije su i javno objavili svoju ljubav.

Oznake: