NaslovnicaVijestiLionel Messi dobio ponudu od najgoreg kluba na svijetu!

Lionel Messi dobio ponudu od najgoreg kluba na svijetu!

Lionel Messi je danas postao slobodan igrač, a dok se čeka novi ugovor Barcelone, Manchester City, PSG i ostatak klubova širom svijeta mogu slati svoje ponude za jednog od najboljih igrača na svijetu.

Lionel Messi dobio

Messi je sada dobio ponudu od brazilskog niželigaša Ibisa Sport Cluba, koji je vlasnik Guinnessovog rekorda u razdoblju bez pobjede od tri godine i 11 mjeseci. Taj rekord je klubu donio titulu najgoreg kluba na svijetu.

Zainteresiranost je Ibis za Messija pokazao i prošlog ljeta kada je Argentinac prvi put pokušao da napusti Barcelonu, ali ovog puta su to dokazali i sa javnom objavom ponuđenog ugovora.

U njihovu ponudu je uvršetno nekoliko klauzula koje se inače ne viđaju. Prvo su Messiju ponudili 15-godišnji ugovor, koji bi počeo od danas. Zatim su naglasili da bi bio plaćen po učinku, ali se to kosi sa njihovom sljedećom klauzulom u kojoj glasi da ne smije zabijati mnogo golova niti postati prvak. Kršenje tih klauzula bi rezultiralo raskidom ugovora.

Pored toga, Messi ne bi smio nositi svoj omiljeni broj 10 na dresu, jer se on nalazi u vlasništvu Maura Shampooa, koji je navodno miljenik navijača.

Pored toga, postoji i šest klauzula koja je još bizarnija, a to je da Messi pred ogledalom mora tri puta reči da je Pele bolji od Maradone. Sada se samo čeka Messijeva reakcija na ovu bizarnu ponudu, ali teško je da će je prihvatiti, jer još uvijek želi igrati u europski nogomet.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!