NaslovnicaVijestiMourinho dovodi napad iz snova u Manchester United

Mourinho dovodi napad iz snova u Manchester United

Mourinho dovodi napad iz snova u Manchester United. Bivši trener Chelseaja je otišao u Njemačku da gleda nekoliko napadača svjetske klase, jer planira da vrati sjaj u klub sa Old Trafforda.

Mourinho se sprema dovesti napad iz snova u Manchester United

Jose Mourinho je već napravio listu napadača koje želi dovesti, dok priprema transformaciju Manchester Uniteda naredne sezone, prenosi Daily Star.

Iako Portugalac nije potvrđen kao sljedeći menadžer kluba sa Old Trafforda, velika su predviđanja da će zamijeniti Louis van Gaala, a čini se da je on već napravio planove za jačanje momčadi.

United ima nedostatak vrhunskih igrača zbog čega je požalio ove sezone, a Mourinho e spreman da dovede veliki broj igrača svjetske klase kako bi donio uzbuđenje natrag u Crvene đavole.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Napadač Dortmunda Pierre-Emerick Aubameyang je jedan od glavnih ciljeva Jose Mourinha, gdje će morati platiti oko 60 miliona funti za njega, dok je Thomas Muller njegova druga velika želja, pobjednik Svjetskog prvenstva će moći otići po cijeni od oko 78 miliona funti iz Bayern Municha.

Koeficijent da će Jose Mourinho preuzeti Manchester United je vrlo mali, oko 1.30 €, s obzirom da je Bedy Moratti izjavila da Jose Mourinho ide na Old Trafford i da svi ostali stručnjaci misle isto, stoga je kvota drastično pala.

Međutim, koeficijent na Ryan Giggs je oko 4.00 €.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!