NaslovnicaVijestiBastian Schweinsteiger o karijeri u Unitedu: Jose Mourinho mi je zabranio pristup...

Bastian Schweinsteiger o karijeri u Unitedu: Jose Mourinho mi je zabranio pristup svlačionici

Bastian Schweinsteiger, legendarni njemački veznjak, osvojio je sve što je mogao na klupskoj razini s Bayern Münchenom, a 2014. godine s njemačkom reprezentacijom u Brazilu postao je i prvak svijeta. Nakon Bayerna, prešao je u Manchester United gdje je proveo godinu i pol prije nego što je završio karijeru u Chicagu.

Za United je upisao samo 35 nastupa, a sada je u razgovoru s Garyjem Nevilleom otkrio detalje svog boravka u klubu.

“Bilo je to u ljeto 2016. godine, a u Manchester sam se vratio nešto kasnije jer sam stigao do polufinala s njemačkom reprezentacijom na Europskom prvenstvu, pa je momčad već tada bila na američkoj turneji. Prvog dana sam trenirao sa Zlatanom Ibrahimovićem, sutradan, na moj rođendan, direktor kluba John Murtough rekao mi je da ne smijem ući u svlačionicu prve momčadi. Prije toga nije bilo opomene, a morao sam trenirati s U16 momčadi. Doslovno sam morao zamoliti domare da mi donesu stvari iz svlačionice jer nisam smio ni ući.”

Kasnije je razgovarao s Mourinhom: “Objasnio mi je da je vidio da nisam sretan u Manchester Unitedu jer sam se tijekom ozljede oporavljao u Njemačkoj. Imao sam tada dogovor s Louisom van Gaalom o oporavku i da tijekom vikenda budem uz momčad, a preko tjedna u Njemačkoj na rehabilitaciji.

Bilo mi je samo bitno da ozdravim i da se što prije vratim na teren. Ali shvatilo se kako se shvatilo. Volio sam biti u Unitedu, ali sam morao otići jer mi Mourinho nije dopustio da se vratim u prvu momčad.”

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!