NaslovnicaVijestiChelseajev rekordan transfer: Klub sa Stamford Bridgea želi vrhunskog napadača u zimskom...

Chelseajev rekordan transfer: Klub sa Stamford Bridgea želi vrhunskog napadača u zimskom prijelaznom roku

Londonski Chelsea planira obaviti rekordni transfer ovog zimskog prijelaznog roka, nakon što su prethodnog ljeta doveli ekvadorskog veznjaka Moisesa Caiceda za 115 milijuna funti. Prije toga rekord je držao Enzo Fernandez koji je došao za 106.8 milijuna funti.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Plavci su sada na putu da treću sezonu za redom obore vlastiti rekord po ulaznim transferima jer su zainteresirani za dovođenje Victora Osimhena. TalkSPORT izvještava kako je Nigerijac dostupan u zimskom prijelaznom roku, a njegova vrijednost se procjenjuje na 120 milijuna funti. To bi napadača Napolija učinilo najskupljim pojačanjem u Britaniji.

Nigerijac je prije bio povezan s prelaskom u Arsenal i Manchester United nakon što je postigao 31 gol prethodne sezone, pomažući Napoliju da osvoji Scudetto prvi put u 33 godine. Ove sezone je postigao šest golova u 11 odigranih utakmica te je također zabilježio dvije asistencije.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!