NaslovnicaVijestiNAKON 6-GODIŠNJEG BORAVKA NA STAMFORD BRIDGEU: Zvijezda Chelseaja prelazi na Old Trafford!

NAKON 6-GODIŠNJEG BORAVKA NA STAMFORD BRIDGEU: Zvijezda Chelseaja prelazi na Old Trafford!

Nakon 6-godišnjeg boravka na Stamford Bridgeu, zvijezda Chelseaja prelazi na Old Trafford. Manchester United navodno želi dovesti Chelseajevog Gary Cahilla, jer će mu njegov trenutni klub sa Stamford Bridgea dopustiti da ode u siječnju, piše Daily Mirror.

Nakon 6-godišnjeg boravka

Cahill je bio odličan sluga Chelseaja tijekom posljednjih šest godina, ali je ove sezone potpuno izbačen iz momčadi Maurizio Sarrija.

32-godišnjak je svjestan da mu se najbolje godine okončavaju i ne želi ih izgubiti na klupi Chelseaja.

Chelsea priznaje Cahillove doprinose klubu od njegova dolaska i neće stajati na putu braniča ukoliko želi otići u siječnju.

Bilo je priče da će Cahill ostati u Chelseaju nakon impresivnog starta sezone, ali Jose Mouirnho je navodno zainteresiran za ponovno ujedinjenje sa Englezom na Old Traffordu.

United je bio vrlo loš u obrani ove sezone, a Mourinho očajnički želi potpisati iskusnog braniča u siječnju nakon što je izgubio jednog na ljeto.

Cahillov trenutni ugovor u Chelseaju istječe krajem sezone, ali Sarrijeva ekipa je spremna dopustiti Englezu da napusti klub u siječnju, čime će uspješno završiti svoju karijeru na Stamford Bridgeu.

Ostaje da se vidi hoće li Chelsea ostvariti ovaj posao sa Unitedom, ali klubovi poput Southamptona, Watforda i West Hama također su zainteresirani.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!