NaslovnicaVijestiObjava Luke Modrića na Twitteru izazvala brojne reakcije: Javljaju mu se navijači...

Objava Luke Modrića na Twitteru izazvala brojne reakcije: Javljaju mu se navijači Barcelone

Nekoliko minuta prije ponoći, nakon što je Real Madrid pobijedio Barcelonu 3:2 u El Clasicu, Luka Modrić je na društvenoj mreži X (prethodno poznatoj kao Twitter) objavio jednu kratku poruku. “Nije slučajno”, napisao je Modrić, uz dodatak grba Real Madrida i srca u bojama Realovog dresa. Njegova objava je skupila 2.3 milijuna pregleda do 9 sati ujutro.

Naročito je intrigantno što je njegova objava privukla pažnju mnogih korisnika društvenih mreža koji nisu navijači Real Madrida. Dok ga mnogi hvale i izražavaju divljenje, navijači Barcelone mu se također obraćaju, optužujući ga za navodni dogovor Real Madrida sa sucima.

“Luka, danas si trebao biti isključen, ali sudac to nije htio učiniti. Nije slučajno”, “Istina je, pobijedili ste uz krađu. To je Real Madrid. Nije slučajno”, “Ti igraj za momčad koja kupuje suce”, “Barcelona nema šanse uz svu tu korupciju”, “Pljačka nije slučajnost”, navodi se u negativnim komentarima uz učestalo objavljivanje snimke diskutabilne situacije iz 27. minute utakmice.

U tom trenutku Lamine Yamal je uputio udarac, a činilo se da je lopta prešla gol liniju prije nego što ju je Andrij Lunin obranio. Međutim, kasnije je potvrđeno da je sudačka odluka bila ispravna i da lopta nije u potpunosti prešla liniju gola.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!