NaslovnicaVijestiNeymar se kladio sa suigračima da će postići dva gola protiv PSG-a

Neymar se kladio sa suigračima da će postići dva gola protiv PSG-a

Barcelona večeras dočekuje Paris Saint Germain u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Krilni igrač katalonskog kluba Neymar uvjeren je u Barcelonin povratak i neutralisanje PSG-ovog vodstva.

Neymar se kladio sa suigračima da će postići dva gola

Međutim, ne samo to, brazilski reprezentativac također vjeruje kako će on biti jedan od ključnih igrača u pobjedi protiv francuskog prvaka, koji je u prvoj utakmici osmine finala slavio rezultatom 4-0.

Kako objavljuju izvori bliski klubu, Neymar je napravio okladu sa suigračima da će postići najmanje dva gola protiv ‘Parižana’.

Brazilac zasigurno ima kvalitet da učini tako nešto. Naime, on je do sada u pet odigranih utakmica protiv Paris Saint Germaina postigao čak pet golova.

Ove sezone je u ukupno 34 nastupa u svim takmičenjima postigao 12 golova i podijelio 15 asistencija. Čak sedam od tih 15 asistencija je imao u šest utakmica Lige prvaka.

PSG je uvjerljivo slavio rezultatom 4-0 u prvoj utakmici odigranoj na Parku Prinčeva. Golove su tada postigli Angel Di Maria u 18. i 55. minuti, Julian Draxler u 40., te Edinson Cavani u 72. minuti.

Barcelona je od tog poraza povezala četiri uzastopne pobjede u domaćem prvenstvu, a u posljednje dvije utakmice ‘katalonci’ su postigli čak jedanaest golova na Camp Nouu. S druge strane, Paris Saint Germain je također u odličnoj formi, neporažen je u 17 uzastopnih utakmica u svim takmičenjima.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!