NaslovnicaVijestiN'Golo Kante: Odbio sam ih prošlog ljeta kako bih prešao u Chelsea

N’Golo Kante: Odbio sam ih prošlog ljeta kako bih prešao u Chelsea

Zvijezda Chelseaja N’Golo Kante otkrio je da je odbio ponudu Paris Saint Germaina prošlog ljeta kako bi prešao u Chelsea, a razlog za to je razgovor koji je održao sa Antonijom Conteom.

Kante priznao da je odbio PSG

On je postao prvo pojačanje talijanskog stručnjaka na Stamford Bridgeu prošlog ljeta. Po svemu sudeći, francuski reprezentativac je napravio dobar izbor.

Nakon što je u sezoni 2015/16 na opšte iznenađenje svih osvojio Premier ligu, isto je učinio i sa Chelseajem prošle sezone.

Imao je najbolji procenat tačnih dodavanja (89%) u timu Chelseaja, kao i najviše oduzetih lopti, čak 83.

On je priznao da je imao priliku vratiti se u Francusku prošlog ljeta, ali je odbio ponudu Paris Saint Germaina, te nimalo ne žali zbog te odluke.

26-godišnjak je u izjavi za Le Parisien rekao: “Istina je da je Paris Saint Germain bio zainteresovan za mene, kao i mnogi drugi klubovi nakon nevjerovatne sezone u dresu Leicester Cityja.”

“Međutim, odabrao sam Chelsea nakon razgovora sa Antonijom Conteom i sportskim direktorom kluba. Ne žalim zbog te odluke. Osim toga, sviđa mi se liga i stil igre koji se ovdje igra.”

[su_cashout]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!