NaslovnicaVijestiNogometaši bez ugovora na radaru: Zbog silnih problema sa povredama AC Milan...

Nogometaši bez ugovora na radaru: Zbog silnih problema sa povredama AC Milan dovodi igrače bez kluba!

AC Milan se trenutno suočava s velikom krizom kada su u pitanju povrede nogometaša, pa je vodstvo kluba primorano da u svoje redove dovede nogometaša koji su trenutačno bez kluba te bi u Milan mogli doći odmah i bez naknade.

Gattuso zaprijetio

Alessio Romagnoli je ozlijeđen a on je samo jedan od mnogih trenutno ozlijeđenih igrača AC Milana. Mateo Musacchio, Mattia Caldara, Giacomo Bonaventura i Lucas Biglia također su izvan trenažnog procesa a trener Gennaro Gattusa ima veoma malo prostora za manevar kada je u pitanju formiranje obrambenog dijela ekipe.

Transfer glasine: Chelsea u januaru troši 200 miliona funti, United pronašao zamjenu za De Geu, De Jong ipak ide u Englesku

Mediaset sada izvještava da je menadžer kluba u potrazi za igračima koji bi momentalno mogli popuniti prazninu. Izbor je tako pao među igrače koji nisu vezani ugovorom sa nekim klubom, a među glavnim kandidatima su Nicolas Burdisso, Leonardo Blanchard i Robert Huth. Vjerovali ili ne, u Milanu su se sjetili čak i Cristiana Zaccarda, koji je posljednji put igrao polu-profesionalno na Malti.

Florentin Pogba i Diego Polenta također su na Rossoner radaru, koji zbog ogromnih problema sa povredama na granici očaja, te ne biraju način ali i igrače da popune nastale praznine u svojoj ekipi.

 

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!