NaslovnicaVijestiNovi klub, stare navike Kloopa

Novi klub, stare navike Kloopa

Liverpool je u goste išao Tottehnamu, Jurgen Kloop u svojoj prvoj utakmici na klupi Liverpoola je upisao remi.

U desetoj minuti Liverpool je imao fantastičnu priliku, ali nažalost nije je iskoristio.

Dvadesetogodišnji Divock Origi je glavom šutirao, a lopta je pogodila prečku. Fantastičnu priliku Liverpoola je ispratio i Jurgen Kloop, sa svojom prepoznatiljivom reakcijom.

Očekivao je Jurgen Kloop pogodak, ali nije ga bilo…

Zadovoljan sam početkom, taj remi nije loš znak jer nisam imao ogromna očekivanja nakon što sam ovdje tri dana. Tottenham je vrlo, vrlo jak, bilo je teško, i zato sam zadovoljan. Dobro smo počeli utakmicu, ali problem je bio što kad smo imali loptu nismo bili dovoljno hladni. Nismo koristili svoje vrline. Bili smo grozničavi možda, nisam siguran. Nešto tako”, rekao je Nijemac.

“Kad sam došao, mislio sam ‘super, imam četvoricu napadača!’ Sad imam jednog. Nije baš najbolja situacija. Sviđa mi se Divock, Sinclair je bio na klupi, blizu ulasku, Ingsu treba vremena, Bentekeu nešto manje, možda se vrati idući tjedan, vidjet ćemo.”

“Znam da se Liverpool nije nazabijao ove sezone, ali u nogometu se može uživati i on može biti spektakularan i kad nema golova. Treba nam Mignolet, ide ga.”

Reakcija Jurgena Kloopa

stare navike Kloopa

BONUS
stare navike Kloopa

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!