NaslovnicaVijestiNovi menadžer Chelseaja pravi remont momčadi iz Londona

Novi menadžer Chelseaja pravi remont momčadi iz Londona

Novi menadžer Chelseaja pravi remont momčadi iz Londona. Danas se od Chelseaja očekuje da će Antonio Conte biti potvrđen kao sljedeći menadžer kluba sa Stamford Bridge-a.

Novi menadžer Chelseaja pravi remont momčadi iz Londona

Conte je navodno bio u razgovorima sa vlasnikom Chelseaja, Roman Abramovićem koji želi italijana kao svog stalnog menadžera.

Express Sport razumije da će Italijan potpisati ugovor na tri godine vrijedan 18 miliona funti sa klubom sa Stamford Bridge-a.

Prema izvještajima, italijanski FA bi mogao objaviti odluku Contea da se povlači kao nacionalni šef tima Azzurra prije Chelseaja.

Evening Standard tvrdi da će italijanski predsjednik Karlo Tavecchio danas obavijestiti javnost o toj odluci.

Rekao je da će tek tada biti sve jasno, u suštini se potvrđuje da će on preuzeti Chelsea na kraju sezone.

Conte u Chelsea je praktično gotova stvar kada su kladionice u pitanju.

Betfair kladionica nam daje kvotu 1.07 na 46-godišnjaka, što stvarno znači da se sada samo čeka službena potvrda. Ispod možete da se i okladite ukoliko to želite.

323

Conte će možda morati da uradi remont momčadi u koju dolazi u Londonu – on će sigurno imati pune ruke posla.

Express Sport razumije da će Chelsea pripremiti masovni egzodus, sa Eden Hazardom, Oscarom, Willianom, Nemanjom Matićem, Loic Remyjem, John Terryjem, Diego Costom, Radamel Falcaom, Alexandre Patom, i Pedrom, koji su označeni da će otići sa Stamford Bridge-a.

Conte je već počeo da planira kako će posložiti stvari u Chelseaju i želi da povede sportskog direktora Rome, Walter Sabatinija da pođe sa njim.

The Times pak tvrdi da će Conte od Abramovića tražiti sredstva da potpiše pet igrača ovog ljeta.

Romim duo Radja Nainggolana i Miralem Pjanića, kao i PSG-ovog napadača Edinson Cavanija i Juventusovog braniča Leonardo Bonuccija.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!