NaslovnicaVijestiOvo je prava istina o Daniel Sturridge-u, tvrdi Jurgen Klopp

Ovo je prava istina o Daniel Sturridge-u, tvrdi Jurgen Klopp

Ovo je prava istina o Daniel Sturridge-u, tvrdi Jurgen Klopp. Jurgen Klopp tvrdi da je Daniel Sturridge-ova borba sa dugogodišnjim povredama napokon gotova. Već drugu sezonu zaredom, Sturridge je desetkovan povredama u Liverpoolu.

Ovo je prava istina

On je upropastio svoj zglob i tetivu, ali sada se konačno vratio i spreman je da dadne sve od sebe za klub sa Anfielda.

“Ne postoji apsolutno nikakav problem sa Daniel Sturridge-om.”

“On trenira već pet nedelja u potpuno normalnom programu.”

“Sve je zapravo u redu, apsolutno najbolji trenutak sa Danielom otkako sam došao ovdje.”

[su_williamhill_bet10get20_mali]

Napadač je bio pod velikim pritiskom medija nakon što se prošle sezone povrijedio na međunarodnoj dužnosti.

Brendan Rodgers tvrdi da se povreda mogla spriječiti, a Roy Hodgson je bio prisiljen da sve to negira.

Ali Klopp je dao svoj blagoslov za uključivanje Sturridge-a u najnovije utakmice i tim engleske reprezentacije od strane trenera Roy Hodgsona.

Liverpool danas u 14:30 igra protiv Southamptona u gostima. Banner za ovaj par i najbolju online kladionicu na svijetu imate ispod.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!