NaslovnicaVijesti"Nikoga nije ugrizao, uopće nije bio nasilan"

“Nikoga nije ugrizao, uopće nije bio nasilan”

Diego Costa jučer je od engleskog nogometnog saveza dobio tri utakmice suspenzije zbog okršaja s Laurentom Koscielnim u derbiju Chelseaja i Arsenala proteklog vikenda.

Nikoga nije ugrizao

Španjolski Brazilac našao se na meti kritika nakon utakmice jer zbog tog poteza nije isključen, a sad je dobio još više neprijatelja zbog sve agresivnijeg ponašanja. No tu si i neki, koji ga brane smatrajući da je Costa prestrogo kažnjen. Među njima je i jedan od najvećih svih vremena Pele.

“Nikoga nije ugrizao kao Luis Suarez”, rekao je Brazilac, a pridružio mu se i TV komentator Gary Neville.

“Tri utakmice za to? U najgorem slučaju trebao je dobiti dva žuta, jednu utakmicu suspenzije. Nasilno? Nema šanse”, tvitao je bivši branič Manchester Uniteda nakon čega su ga tviteraši razapeli.

Povodom kazne oglasio se i Chelsea, koji negoduje.

“Iznimno smo razočarani odlukom. Čekat ćemo pisano objašnjenje odluke prije nego što dalje komentiramo.”

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!