NaslovnicaVijestiPep Guardiola spreman da ponudi 70 milijuna funti za zvijezdu iz La...

Pep Guardiola spreman da ponudi 70 milijuna funti za zvijezdu iz La Lige

Pep Guardiola spreman da ponudi 70 milijuna funti za zvijezdu iz La Lige. Pep Guardiola je potrošio tek nešto više od 140 milijuna funti u ljeto, kada je 45-godišnjak, smatran jednim od najboljih menadžera na svijetu, preuzeo Manchester City.

Pep Guardiola spreman

Nakon zapanjujućeg nastupa protiv Barcelone u utorak i pobjede od 3-1, City nije uspio pobijediti nedavno promoviran Middlesbrough u subotu, nakon čega im je to treći uzastopni remi u ligi na Etihadu.

Sergio Aguero j e postigao svojih 150. pogodaka za City u utakmici protiv ‘Boroa’, međutim kako je Owen Hargreaves tvrdio na BT Sportu, nedostaje im još jedan prirodan strijelac sa mladićem Kelechi Iheanacho, koji je jedini drugi izbor za centralnog napadača – ali Guardiola je spreman da to promijeni.

[su_euro_soccer_bonus]

Prema The Sunu, bivši Barcelonin i Bayernov menadžer želi dovesti Antoine Griezmanna, te je spreman ponuditi nevjerojatnih 70 milijuna funti za dovođenje 25-godišnjaka.

Budući da je došao u Atletico Madrid u 2014. godini, Griezmann je bio izvanredan i čvrsto se etablirao kao jedan od najboljih europskih igrača, postigavši 25 i 32 gola u prve dvije sezone.

Francuski internacionalac, koji začudo nije odigrao nijednu utakmicu u domaćem francuskom prvenstvu, završio je Euro 2016, ne samo kao najbolji strijelac, ali i kao igrač turnira, a on je počeo tu kampanju sa osam golova u 13 nastupa za Diego Simeoneovu momčad.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Ukoliko španjolska ekipe bude spremna prodati svog najboljeg igrača, Guardiola bi se vjerojatno suočio sa velikom borbom u kojoj bi se našli i rivali Manchester United i Chelsea, gdje su oba kluba dugoročni ljubitelji Francuza.

Talentirani brazilski napadač Isus Gabriel stiže u City u siječnju, ali Aguerov novi ugovor u klubu još uvijek nije najavljen, Građani će čini se tražiti još jednog napadača, kako bi se olakšao pritisak na njihovog 28-godišnjeg Argentinca.

Oni su snažno bili povezani i sa igračem Borussije Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyangom u posljednjem prijelaznom roku, a izvješće The Suna nam navodi da će Guardiola napraviti veliku ponudu, ipak za Griezmanna sljedećeg ljeta, koji bi mogao biti u iskušenju da zamijeni La Ligu sa Premier ligom.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!