NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo se vraća u Englesku, ali ne u Manchester United!

Cristiano Ronaldo se vraća u Englesku, ali ne u Manchester United!

Cristiano Ronaldo je još jednom senzacionalno povezan sa prelaskom u Premier ligu, točnije u Manchester City. Budućnost super zvijezde Juventusa još uvijek nije riješena, jer mu je preostalo još samo godinu dana trenutnog ugovora.

KLub bi prihvatio njegov zahtjev za odlazak ovog ljeta ako to on želi, ali ništa ga ne sprečava da sljedeće ljeto ode u besplatnom transferu.

Calciomercato tvrdi da bi Ronaldo mogao biti na rubu prelaska u Manchester City kao njihova zamjena za Sergija Aguera.

Aguero se pridružio Barceloni u besplatnom transferu ranije ovog ljeta, a City nije napredovao u potpisivanju njegove zamjene.

Erling Haaland i Harry Kane su predstavljeni kao glavne mete Pepa Guardiole, ali još uvijek se ništa nije dogodilo na tom polju.

Znači da bi vrata mogla biti otvorena za potpis Ronalda, koji se proslavio sa njihovim gorkim rivalom Manchester Unitedom u ranijim fazama svoje karijere.

Ronaldo je u United došao iz Sportinga 2003. godine kao 18-godišnjak sa ogromnim potencijalom.

Postigao je mnogo toga za šest godina na Old Traffordu, gdje je osvojio tri Premier lige i Ligu prvaka.

Real Madrid je u 2009. godini za njega platio naknadu od 80 milijuna funti i time je priveo kraju svoj boravak u Engleskoj.

Ali sa Cityjem kojem je potreban ključni napadač, vrata bi se ponovo mogla otvoriti.

Menadžer Pep Guardiola inzistirao je da bi Cityju bilo teško kupiti skupog napadača u trenutnoj situaciji.

“Velike su šanse da nećemo potpisati nijednog napadača – ne možemo si to priuštiti, to je nemoguće. To se neće dogoditi. Svi se klubovi bore sa finansijama i mi nismo iznimka.”

“Imamo Gabriela i Ferrana koji su ove sezone igrali nevjerojatno na ovoj poziciji.”

“Trenutno imamo dovoljno igrača u prvoj momčadi i imamo zanimljive igrače u akademiji. Igrali smo mnogo puta sa lažnom devetkom.”

Ronaldova situacija sa ugovorom znači da bi vjerojatno bio dostupan uz nižu naknadu od njegove tržišne vrijednosti.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!