NaslovnicaVijestiPoznato na koga će Conte potrošiti 100 miliona sljedećeg ljeta

Poznato na koga će Conte potrošiti 100 miliona sljedećeg ljeta

Conteova nevjerovatna transformacija Chelseaja je uvjerila vlasnika kluba Romana Abramoviča da mu pripremi budžet od čak 100 miliona funti za sljedeći transfer rok.

Poznato na koga će Conte potrošiti 100 miliona sljedećeg ljeta

Prva meta koju će talijanski stručnjak pokušati dovesti je napadač Celtica Moussa Dembele, za kojeg škotski klub traži oko 40 miliona funti, iako će ga ‘Plavci’ pokušati dovesti za manju cifru. Također, Diegu Costi neće biti ponuđen novi ugovor, a kao druga opcija navodi se Alvaro Morata.

Klub će na kraju sezone gotovo sigurno napustiti dugogodišnji kapiten i legenda John Terry, a njegova zamjena bi trebala biti defanzivac Southamptona Virgil Van Dijk.

Chelsea je ove zime pokušao dovesti reprezentativca Bosne i Hercegovine Seada Kolašinca, ali on će najvjerovatnije doći sljedećeg ljeta.

Conte njegovim dovođenjem želi stvoriti konkurenciju na poziciji lijevog beka, gdje trenutno ima samo Marcosa Alonsa. Međutim, Kolašinac se odlučio na ostanak u Njemačkoj do ljeta, kada mu ističe ugovor.

Od ostalih vijesti, Zlatan Ibrahimović je nagovijestio da bi se mogao vratiti u Seriju A, gdje je igrao za tri najveća kluba, Juventus, Inter i AC Milan. Kako navodi Corriere dello Sport, napadač Manchester Uniteda bi mogao karijeru završiti u Napoliju.

Ibrahimovićev agent Mino Raiola je izjavio da bi 35-godišnjak mogao sljedeće sezone igrati u dresu Napolija: “On voli grad Napulj. Znam da ga Napolijev predsjednik Aurelio De Laurentis dobro poznaje, a kada je u pitanju Zlatan, nikad ne znate što će se dogoditi.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!