NaslovnicaVijestiPSG DOVODI POJAČANJE IZ PREMIER LIGE: Tek je stigao, a već odlazi...

PSG DOVODI POJAČANJE IZ PREMIER LIGE: Tek je stigao, a već odlazi za 50 milijuna funti!

PSG dovodi pojačanje iz Premier lige. Tek je stigao, a već odlazi za 50 milijuna funti! PSG je navodno zainteresiran za West Hamovog Issa Diopa sa 21-godišnjakom koji je napravio impresivan početak života u Premier ligi.

PSG DOVODI

Prema MailOnline-u, PSG sprema potencijalni transfer za Diopa, iako bi veznjak mogao koštati i do 50 milijuna funti, dok bi se PSG mogao suočiti sa konkurencijom za njegov potpis.

Diop se ovog ljeta pridužio Čekićarima iz Toulousea u rekordnoj naknadi od 22 milijuna funti, piše BBC Sport.

Diop je odigrao 13 od 15 utakmica za West Ham u Premier ligi i prema službenim stranicama Premier lige, Diop ima impresivnu statistiku oduzimanja lopti od 73%.

Potpisivanje Diopa bi zasigurno odgovaralo PSG-ovom profilu, dok bi francuski prva željno povećao svoje redove u reprezentaciji Francuske do 21 godine.

Diop bi mogao potencijalno izgraditi partnerstvo sa igračima poput Presnel Kimpembea za klub i zemlju, tako da bi potpisivanje Diopa početkom njegove karijere mogao biti pametan potez za PSG.

PSG bi se mogao suočiti sa konkurencijom iz Manchester Uniteda, jer je Jose Mourinho već pohvalio mladića, označavajući ga kao čudovište nakon što je West Ham pobijedio Uniteda sa 3-1 prošlog mjeseca. Budućnost je sjajna za Diopa.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!