NaslovnicaVijestiReakcija David Beckhama nakon što je Zidane preuzeo Real Madrid

Reakcija David Beckhama nakon što je Zidane preuzeo Real Madrid

Reakcija David Beckhama nakon što je Zidane preuzeo Real Madrid. Bivši kapiten Engleske, David Beckham vjeruje da je Zinedine Zidane najbolji čovjek na svijetu za posao u Real Madridu.

Reakcija David Beckhama nakon što je Zidane preuzeo Real

Rafael Benitez je otpušten nakon sedam mjeseci na Bernabeu, gdje je predsjednik kluba Florentino Perez odmah nakon toga objavio da je Zidane nasljednik španca.

Francuz je bio trener Real Madrid Castille, ali sada preuzima najveći posao u glavnom gradu Španije.

Zidane i Beckham su bili saigrači u Realu tokom “Galacticos” ere u 2000-im.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Beckham je napustio Manchester United i prešao u Madrid 2003. godine. Igrao je sa Zidaneom tri sezone prije nego što se Francuz povukao iz fudbala 2006. godine.

Zidane je dobio najveće pohvale od svog bivšeg kolege i saigrača Davida Beckhama. Legenda Manchester United je na svog Instagram profilu napisao da je Zidane ‘najbolja osoba za taj posao’.

Napisao je: “Da li je moglo biti bolje od ovoga?? Čovjek koji je bio najbolji u igri koju svi volimo, preuzima klub koji volimo ja i još mnogo ljudi…Neko sa pogonom, strasti i neko ko ne prihvata neuspjeh na ovom nivou.. Preuzimajući ga od trenera koji ima ogromno iskustvo i poštovanje u igri, ali preuzima poziciju na kojoj će uživati… NAJBOLJA OSOBA ZA TAJ POSAO” @realmadrid.

Zidaneova prva utakmica će biti kod kuće protiv Deportivo La Corune u La Ligi u subotu navečer.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!