NaslovnicaVijestiRio Ferdinand poslao poruku Joseu Mourinhu

Rio Ferdinand poslao poruku Joseu Mourinhu

Rio Ferdinand je poželio dobrodošlicu Joseu Mourinhu u najveći klub na svijetu, nakon brojnih špekulacija u posljednjih par dana da je Portugalac novi trener Crvenih vragova.

Rio Ferdinand poslao poruku Joseu Mourinhu

Engleski Sky Sports tvrdi da je Mourinho završio pregovore sa čelnicima kluba sa Old Trafforda, a službena potvrda od strane kluba se očekuje već u petak.

Ferdinand, koji je preko 400 puta nosio dres Uniteda, te pritom osvojio šest titula prvaka Premier lige i Ligu prvaka, nada se da će Mourinho donijeti uspjeh klubu nakon razočaravajućeg perioda pod vodstvom Davida Moyesa i Louisa van Gaala.

On je na službenoj facebook stranici napisao: “Čestitam Joseu na preuzimanju funkcije trenera u najvećem klubu na svijetu. Ovo je Mourinhov najuzbudljiviji i najizazovniji posao do sada.”

“Prva stvar koju treba učiniti je vratiti pobjednički mentalitet u klub. Treba vratiti taj sastojak u igrače, kao i u ljude koji rade u klubu danas. Daj im natrag tu vjeru kako bi klub ponovo prodisao, što je jako važno.”

“Čuo sam mnoge koji misle da Mourinhov način igre nije prikladan Manchester Unitedu. Međutim, Chelseajev tim koji je Jose sastavio kad je tek stigao u Premier ligu igrao je sa krilnim igračima i bio vrlo opasan napadački. Imali su igrače poput Arjena Robbena i Damiena Duffa na krilima koji su bili direktni i brzi. To je znak da on zna igrati na način na koji navijači Manchester Uniteda očekuju od njega.”

Još uvijek nije poznato da li će Mourinho nastaviti klupsku tradiciju dovođenja mladih igrača koji bi igrali u prvom timu, jer je to nešto što nije radio u Chelseaju, Interu i Real Madridu. Ferdinanda ne brine o tome, već inzistira da će se rezultati poboljšati pod vodstvom dvostrukog osvajača Lige prvaka.

“Još jedan problem zbog kojeg navijači brinu, da li će on nastaviti klupsku tradiciju i koristiti mlade igrače? Za sada, ja ne znam odgovor na to, ali će nam vrijeme reći. Jedna stvar koju mogu reći navijačima Manchester Uniteda je da su dobili pravog pobjednika u svim aspektima. Njegov životopis pokazuje uspjeh!”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!