NaslovnicaVijestiRobert Lewandowski seli na Otok za ogroman novac?

Robert Lewandowski seli na Otok za ogroman novac?

Manchester United spreman je ponuditi Robertu Lewandowskom 11 milijuna funti godišnje. Sve u namjeri kako bi Poljak preselio u Premier ligu, točnije u njihove redove.

OIR_resizer

27-godišnjak je postigao 23 pogotka u 25 nastupa za Bayern ove sezone, no moguće je kako je Poljak željan novih izazova nakon što je proveo prošlih šest sezona u Bundesligi.

Prema pisanju Sportbilda, Real Madrid je pokazao velik interes za Poljaka, no Crveni vragovi spremni su dati i više.

I dalje je nejasna budućnost kapetana Crvenih vragova Waynea Rooneyja. Manchester United ponovno daje velik novac za napadača, a u ljeto su izdvojili ogroman novac za Anthonyja Martiala.

PSG je također izrazio interes za usluge Poljaka.

[su_bet365_watch_live_basketball_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!