NaslovnicaVijestiPOZNAT RAZLOG ZBOG KOJEG SE ZIDANE VRATIO U REAL MADRID: Evo što...

POZNAT RAZLOG ZBOG KOJEG SE ZIDANE VRATIO U REAL MADRID: Evo što mu je zapravo obećao Florentino Perez!

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez nije spreman potrošiti ogroman novac kada je u pitanju potpisivanje Paul Pogbe.

POZNAT RAZLOG

Zvijezda Manchester Uniteda i dalje želi otići sa Old Trafforda nakon što je propustio transfer tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Pogba nije igrao za Crvene đavole od kraja rujna nakon što je zadobio ozljedu gležnja.

No, madridski menadžer Zinedine Zidane je i dalje izuzetno zainteresiran za potpisivanje Pogbe u skorijoj budućnosti.

Međutim, španjolski predsjednik Florentino Perez nije toliki ljubitelj Francuza, a samo je spreman poslati ponudu u iznosu od 50 milijuna funti.

Madridski šef je bio kamen spoticanja i na ljeto, nakon što nije želio platiti 180 milijuna funti tražene cijene, nakon što je potrošio skoro 300 milijuna na nove talente na Bernabeu.

Perez još uvijek ne želi postići dogovor prije ljeta, a njegova mala ponuda sigurno neće uvjeriti šefove Uniteda da prodaju svoju zvijezdu, čak i ako igrač nastavi tražiti transfer.

Uprava u Madridu je zabrinuta kako će Pogbini zahtjevi za plaćom, agentovom naknadom i sponzorskim pravima otići na 100 milijuna funti, čak i ako United prihvati transfer.

Zidane, međutim, očekuje da će klub gurnuti ruku u džep i dovesti mu cilj broj jedan sljedećeg ljeta.

Zidane se navodno vratio u Madrid na temelju toga da Pogba bude doveden.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!