NaslovnicaVijestiSane zatražio od kluba da ga puste

Sane zatražio od kluba da ga puste

Sjajni mladi njemački reprezentativac Leroy Sane (20) prema izvorima iz Njemačke zatražio je od vodstva svog aktualnog kluba da prihvate ponudu koja je stigla za njega u klub. Pretpostavlja se da je na adresu Schalkea stigla ponuda Manchester Citya u iznosu od 40 milijuna funti. Iako se nagađalo kako je dogovor oko prelaska ovog igrača postignut, navodno je problem nastao u 10 milijuna koliko se razlikuju ponuda Citya i traženi iznos od strane Schalkea.

Leroy Sane
Leroy Sane

Leroy Sane je mladić koji kompletnu seniorsku karijeru nastupa za momčad iz Gelsenkirchena, a do sada je upisao 47 nastupa i 11 golova. Prošle sezone pažnju je na sebe privukao sjajnim potezima, a radi se o sjajnom krilnom igraču koji igra lijevom nogom, a krasi ga sjajan dribling.  Odličnim nastupima prošle sezone zaradio je poziv na Europsko prvenstvo, a tamo je priliku dobio u susretu sa Francuskom.


Ovaj mladić je svakako budućnost svjetskog nogometa i Schalke će imati nemogući zadatak da ga zadrži u klubu, jer osim Citya interes pokazuju još dva velikana Bayern Munchen i Real Madrid. Upravo je Zidane navodno veliki fan ovog igrača, te želi njegov dolazak u klub. Ipak gotovo svi smatraju kako je za igrača daleko najbolji prelazak u City, a to pokazuje i njegov zahtjev klubu da ga puste u Englesku.

U slučaju da se ovaj transfer privede kraju Sane bi postao najskuplji igrač u povijesti Njemačkog nogometa, jer do sada taj rekord drži Mesut Ozil svojim prelaskom iz Real Madrida u Arsenal.

Kladjenje forum

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!