NaslovnicaVijestiSergio Ramos otkrio šta će uraditi Piqueu kad ga vidi na okupljanju...

Sergio Ramos otkrio šta će uraditi Piqueu kad ga vidi na okupljanju reprezentacije

Defanzivac Real Madrida Sergio Ramos sa Gerardom Piqueom se susreće za vrijeme El Clasica, ali ovaj put će ga morati vidjeti na reprezentativnoj pauzi.

Sergio Ramos otkrio šta će uraditi Piqueu

Dok se utrka za titulu prvaka Španjolske polako privodi kraju, njih dvojica su putem socijalnih mreža provocirali jedan drugog.

Na prvi mah bi se učinilo da se ovaj dvojac ne slaže, međutim Ramos nije tog mišljenja, te je priznao šta će uraditi kada ga vidi ove sedmice. Kako kaže, u pitanju je veliko rivalstvo između Real Madrida i Barcelone koje traje od augusta do maja, a on se nada da će obojica na to zaboraviti ove sedmice.

“Takvi odnosi su između Real Madrida i Barcelone i to se neće promijeniti. Kad ga vidim zagrlit ću ga. Mi smo navikli na bacanje kamenja, ali radimo to bez imalo ljutnje i bez povreda. Ključna stvar je jedinstvo u timu i ono ne može biti izgubljeno.”

Real Madrid je trenutno vodeći na tabeli sa dva boda više od Barcelone, a 30-godišnji Ramos je postigao čak 10 golova ove sezone.

“Nisam očekivao da ću zabiti toliko golova. Ovo je rekord moje karijere, ali ne razmišljam previše o tome. Kao defanzivac, više razmišljam o tome da primimo što manje golova. Međutim, ako mogu zabiti u važnim utakmicama, onda još bolje.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!