NaslovnicaVijestiSKANDAL U ENGLESKOJ: Nogometaši Arsenala pušili "hippy crack"

SKANDAL U ENGLESKOJ: Nogometaši Arsenala pušili “hippy crack”

Arsenalove najveće zvijezde iz prvog tima postale su središnje figure skandala u engleskom nogometu. U noćnom klubu su inhalirali legalne, ali veoma opasne i kontroverzne supstance.

Mesut Özil bio je na čelu skupine nogometaša Arsenala, koji su u avgustu na privatnoj zabavi pušili  tzv.  “hippy crack”, otkriva engleski tabloid The Sun. Snimke su pokazale da su u društvu njemačkog veznjaka bili Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette, Shkodran Mustafi, Henrikh Mkhitaryan, Sead Kolašinac i Matteo Guendouzi.

LEGENDARNI PELE KRITIKOVAO MESSIJA: Gary Lineker mu odgovorio na sjajan način!

„Hippy crack” je slengovski termin za dušikov oksida ili droga smijalica, u Engleskoj, je veoma popularna rekreacijska droga među tinejdžerima. Iako je riječ o spornoj supstanci te ju je zabranjeno prodavati, zakonski je legalna te u malim količinama nija opasna.

Na snimci se vide Arsenalovi nogometaši gdje Özil i Guendouzi privremeno gube svijest, dok je Mkhitaryan na ponudu Ozila odbio balon iz kojeg se uživa tvar.

Nakon objavljivanja fotografija i snimaka, iz Arsenala su najavili da će razgovarati s igračima i upozoriti ih na njihove obveze kao predstavnike kluba.

Inače, Arsenal iza sebe ima za sada sjajnu sezonu, a objavljivanje ovog videa baš sada kada im ide najbolje, je više nego sumnjivo.

 

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!