NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Luciano Spalletti potvrdio koji klub preuzima ovog ljeta

SLUŽBENO: Luciano Spalletti potvrdio koji klub preuzima ovog ljeta

Donedavni trener Rome Luciano Spalletti priznao je da je na korak od preuzimanja Intera, te da je se već rukovao sa predstavnicima kluba.

Luciano Spalletti potvrdio koji klub preuzima ovog ljeta

Spalletti je napustio ‘rimsku vučicu’ krajem prošle sezone, u kojoj je njegov tim završio na drugom mjestu u Seriji A osvojivši najviše bodova i postigavši najviše golova u klupskoj povijesti, ali to nije zadovoljilo navijače.

Čak i prije nego što je napustio Romu, bivši trener Zenita je bio povezivan sa prelaskom u Inter, koji je otpustio trenera Stefana Piolija pred kraj sezone.

Nakon izvještaja da je Spalletti početkom ove sedmice bio u Kini i sastao se sa vlasnicima kluba, 58-godišnjak je potvrdio da je dogovor već postignut.

“Sve je na mjestu. Rukovali smo se, staromodni smo i završavamo poslove rukovanjem. Morat ćemo organizovat press konferenciju, a onda ako budemo ispravno radili postignut ćemo dobre stvari”, rekao je Spalletti za Football Italiju.

Inter je u sezoni iza nas završio na očajnom sedmom mjestu, te tako nije izborio učešće u europskim takmičenjima sljedeće sezone. Nerazzurri su osvojili 62 boda, dok je njihov najveći rival AC Milan sa bodom više završio na šestom mjestu.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!