NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Unai Emery potvrdio da zvijezda Seville napušta tim ovog ljeta

SLUŽBENO: Unai Emery potvrdio da zvijezda Seville napušta tim ovog ljeta

Trener Seville Unai Emery potvrdio je da će veznjak Ever Banega napustiti klub ovog ljeta, te dodao da je Argentinac bio u suzama u nedjelju navečer, nakon što je u posljednjoj utakmici za klub protiv Barcelone zaradio isključenje, a njegov tim nije uspio osvojiti Kup Kralja.

Unai Emery potvrdio da zvijezda Seville napušta tim

Sevilla, koja je savladala Liverpool prošlog tjedna u finalnoj utakmici Europske lige, bila je na korak od osvajanja duple krune ove sezone, ali nisu uspjeli slaviti protiv Barcelone, koja je većinu utakmice odigrala sa igračem manje.

Klub iz Andaluzije je dobio veliku prednost nakon što je Javier Mascherano isključen po drugi put ove sezone, ali to nisu iskoristili, te su na kraju platili istom mjerom kada je i Ever Banega također dobio crveni karton. Barcelona je na kraju zasluženo slavila rezultatom 2-0 i osvojila svoju četvrtu titulu u sezoni na izmaku.

Argentinskom reprezentativcu ugovor ističe ovog ljeta i gotovo je sigurno da će se pridružiti talijanskom velikanu Interu, a potvrda se očekuje u narednim tjednima.

Međutim, ovako nije izgledao kraj kojem se nadao 27-godišnji Banega, koji je dobio crveni karton u svojoj posljednjoj utakmici za Sevillu, a Emery je priznao da je veznjak bio slomljenog srca nakon utakmice.

“Banega i ja imamo odnos ljubavi i mržnje”, rekao je Emery na konferenciji za novinare.

“Volim ga je jer je momak koji voli nogomet. Osim toga, kada ga dovoljno upoznate, pokazat će vam svoj način na koji se odnosi prema poslu i shvatanju ove igre.”

“To je ono što smo pokazali ovdje u Sevilli. Plakao je u svlačionici nakon utakmice jer napušta klub.”

Javier Zanetti, koji trenutno obnaša funkciju potpredsjednika Intera, potvrdio je prošlog tjedna da će u klub doći Banega.

“Uradili smo dobar posao dovođenjem igrača kao što je Ever u klub”, rekao je Zanetti za Gazzettu dello Sport.

“On ima osobnost i karakter. Igrao je u vrlo dobrom okruženju i to je tip igrača koji ne poznaje strah. On može igrati kao ofanzivni vezni, ali također i u malo povučenijoj ulozi. Vrlo je zreo igrač i to je upravo ono što Interu treba.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!